Новият мини-сериал на HBO, “Mosaic”, ще бъде интерактивен благодарение на мобилно приложение

Някога случвало ли ви се е, гледайки сериал, или филм, да ви се прииска да „влезете в главата“ на екранният герой, да опознаете същността му, или пък да промените развоя на събитията? Самият вие да влезете в ролята!?

Новият мини-сериал на HBO “Mosaic” под режисурата на носителят на Оскар – Стивън Содърбърг, обещава да предостави на зрителите, тази възможност. Е поне на тези, които разполагат с приложението на Епъл.
Сериалът “Mosaic”, се очаква да се появи в ефир, през Януари 2018 г. Но, още преди премиерата, още тази година, от Ноември, всеки желаещ, ще може да си свали апликацията, и да си избере герой, в чиято кожа иска да влезе.

Това е наистина нещо иновативно, нещо като книга-игра, но пренесена на екрана, побирайки се джоба ви, във вашият смартфон. Във приложението, вие, ще можете да избирате в ролята на кой герой да се поставите, и от вашите решения, ще зависи и как, ще се развие той.
Промо клипа, пуснат в YouTube, който представя проекта, ни разкрива някои от възможностите на проекта. Ще можем сами да избираме ролята, в която да влезем, има опция за избор на гласове и реплики, които са предварително записани, и са на нашите услуги.
Все още почти нищо не е известно, относно сюжета на сериала, но в него, ще вземат участие, някои легендарни актьори и актриси, като Бо Бриджис и Шарън Стоун.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *