Кратък поглед върху новият Galaxy Tab A 2017

Таблетите, очевидно са доста по-неудобни за носене от смартфона, и в допълнение не предлагат, кой знае колко, повече възможности. Същевременно не е много ясно точно какъв тип потребители ги купуват. По тази причина южнокорейският мастодонт – Самсунг е решил да подходи профилирано и новият Galaxy Tab A 2017, ще е изцяло насочен към хората, които са пристрастени към гледането на филми и клипове.

С по-малкият си, и добре премерен за целта, размер и изчистен дизайн той предлага възможността да гледаме филми, дори когато сме в движение.

Осем инчовият, 1280х800px, размер на екрана е WXGA, което е равнозначно на DVD качество. Въпреки, че екрана не е Full HD, устройството позволява да се записва видео във Full HD формат.  Задната камера е 8 мегапиксела, и идва със светкавица и опцията за автофокус. Задната е 5 MP, като и двете се представят задоволително.

Добър атестат е мощната батерия – 5000mAh, и според производителя, на Galaxy Tab A 2017 може да се гледа нон-стоп видео в продължение на 14 часа, без необходимостта от презареждане.

Недостатък е малкото вградена памет, само 2GB RAM, но таблета идва с допълнителни 16 гигабайта за съхраняване на информация. Като добавим и възможността за поставянето на microSD (до 256GB) устройството изглежда прилично замислено и ни дава възможността да носим със себе си достатъчно количество видео, което можем да гледаме и споделяме с приятели, когато и където и да се намираме.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *