PC играта Star Citizen дава заявка за впечатляваща Blade Runner обстановка

Производителят на електронни игри Cloud Imperium Games (GIG), показаха част от атмосферата на PC играта Star Citizen, която е в процес на разработка.

Играта, ще има футуристичен дизайн и от GIG претендират, че ще бъде нова стъпка напред в гейм индустрията. По време на проведеният през уикенда CitizenCon 2947, компанията показа части от бъдещият геймплей, който наистина е детайлен и впечатляващ. Особено се набива на очи изключително реалистичното движение на обектите в играта, и особено на хората – тяхното движение, стойка, походка.

Градовете, разбираемо имат Sci-Fi визия, като са издържани в стила на филма Blade Runner 2049, който в началото на месеца излезе и по кината в България.

Според представителят на GIG Крис Робъртс, играта е претърпяла няколко позитивни промени, като например това, че градовете, ще са малко по-големи, отколкото е било планирано. “Всичко е реално. Е, не е реално в истинския смисъл на думата, дигитално е, но е там и изглежда реално”, споделя Робъртс. И добавя, че играчите, ще имат достъп до всяко кътче от тази Вселена, независимо дали става въпрос за действия във въздуха, или на земята.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *