Ето кой е мистериозният музикант, стоящ зад саунда в рекламата на Apple станала популярна под името “watch this”

Apple започна мащабна рекламна кампания за популяризирането на новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Една 38-секундна реклама прихвана вниманието повече със саунд отколкото с видео съдържание. Тъй като не се знаеше нищо за нея, стана известна с таговете watch this apple song.

Доста хора по социалните медии се заинтересуваха кой е мистериозният изпълнител стоящ зад музиката и дали това е част от песен или е специално създадено за рекламата.

Звука е нестандартен и „хващащ“, като един онлайн потребител е написал, цитирам „Звучи като от малко парти в някоя друга Галактика“.

Считам, че ексклузивно, ще разкрия кой е този мистериозен артист.

Това е шведският изпълнител, продуцент, текстописец и композитор Магнус Лидехал познат под творческият псевдоним MagnusTheMagnus. Неговите проекти се отличават с иновативното си и разнообразно значение, като няма определен стил в който музиката му може да се рамкира.

Въпросната реклама на Apple е семпъл от неговият трак Area, който е с времетраене около 3 минути. Както в рекламата, така и в песента, текста е от умопомрачаващо дълъг – цели две думи “watch this” 🙂

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *