Новият ескпанжън на WoW бе представен на Blizzcon 2017

World of Warcraft: Battle for Azeroth (Битката за Азерот) беше представен на Blizzcon 2017. Продължението на една от най-популярните игри за всички времена, и без съмнение най-играната PC онлайн игра отново възбужда съперничеството между двете големи фракции в света на World of Warcraft – Хордата и Алианса.

Нова ера на голяма война се задава и героите на Азерот трябва да се отправят към изпълнено с трудности и опасности пътуване в търсене на нови съюзници. Надпреварвайки се в добиване на ресурси и завладяване на нови територии двете фракции, ще влязат в още по-ожесточена битка помежду си.

За разлика от предишният експанжън, когато хорди и алианси трябваше да се обединят срещу връхлитащият от друго измерение демонски легион, Battle for Azeroth се връща към корените на играта.

В геймплея не се забелязва нищо различно от дребни козметични промени. Всъщност World of Warcraft си остава една от игрите от този ранк с най-лоша графика, и силата и никога не е била в това.

Куестите в играта от години са дори досадни на феновете, а много от тях негодуват, че отново няма генерални промени, като нови раси и особено появата на трета фракция, която да промени баланса в света на WoW.

Близард традиционно правят визуално впечатляващи трейлъри, като новият е може би най-красивият от тях, но определено отстъпва като история на доста от предишните.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *