Емилия Кларк купунясва с бившият си екранен партньор Джейсън Момоа

Изминаха шест години от както Джейсън Момоа, който изигра ролята на Хал Дрого в „Игра на Тронове“ се раздели със сериала. Изглежда, обаче, все още поддържа контакт с екранната си партньорка Емилия Кларк (Денерис Таргариен).

Мускулестият актьор посети Лондон за промоцията на последният си филм “Лигата на справедливостта”, като използва случая да прекара една вечер в компанията на красивата Емилия, с която сподели и няколко чашки джин.

В неделя актрисата качи снимка в профила си в Инстаграм от малкият им купон, пишейки под нея: „Когато животът е толкова хубав, че вашето слънце и звезди са във вашия град … на човек му се приисква да удари по някой джин със стар приятел“. Тя употребява английският израз “grins”, който се използва за да се каже, че винаги има място за още един джин 🙂

А най-отдолу с главни букви пише многозначителното: „Ти си завинаги главният човек за майката на драконите“. Последното е основното и прозвище в сериала.

Любопитно е, че снимката качена от Емилия Кларк идва след, като Джейсън Момоа се ожени за дългогодишната си приятелка Лиза Бонет.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *