Динко от Ямбол и травестита Пеньо, ще правят компания на Фънки в Биг Брадър Ол Старс

Биг Брадър ол старс започва веднага след ВИП Брадър, и явно и този път ще се заложи на скандали и провокации. Хит може да се окаже прословутия Динко от Ямбол, който е избран да се включи във формата. Дали станалият известен с прозвището „ловеца на бежанци“, ще бъде толкова контроверсна личност и пред камерите, зрителите, ще разберат съвсем скоро.

Друг интересен участник е Димитър Ковачев – Фънки, който също е известен с чепатият си характер. За малко, ще се появи и зеленооката хубавица Емануела, която лесно приковава мъжките погледи и често предизвиква завистта на женската аудитория.

„Бомбата“ на продуцента Нико Тупарев, обаче може да се окаже небезизвестният Пеньо от Чирпан, който взе участие в едно от първите предавания на Биг Брадър. Той вече си смени пола и официано се казва Пенка.

Ще видим накуп и няколко поп-фолк изпълнители. Красавецът Джино, позабравената и застаряваща Луна, младата чалга надежда Дебора. В Къщата ще се подвизава и поп-певицата с огромно самочувствие Марияна Попова.

Няма никакво съмнение, че Тупарев, ще се опита да нанесе пореден нокаут на зрителите със вкус, като очаквам в предаването нови скандали, интриги, простащина, свръх самочувствие, ревове и селяния.

Засега останалите участници се пазят в тайна.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *