Balenciaga Speed – спийд трейнъра на годината

Говорим си за трейнърите на марката „Balenciaga“ – Speed, кодово име „Спийд Трейнърс“. Обувки подходящи за бягане и разходки.

Това ли е най-популярната спортна обувка в света? Speed се появи през ноември 2016 г. и бързо се превърна в хит, отчасти благодарение на сериозни шоу звезди като сестрите Кардашиян, или популярни в САЩ рапъри, като Гучи Мейн, Брайсън Тилър, Фючър и други. Модела е от лимитирана серия, и за популяризирането му рамо даде и престижната верига за модни изделия Collete.  Цената им е доста солена за обикновеният човек – 495 британски лири, това са над хиляда лева. Хибридните маратони са наистина екстремно удобни и леки за носене. Модното издание Vogue нарича модела спийдстъра на годината.

Търговците на дребно не успяват да ги задържат на склад. Търсенето е голямо и се продават, както и името им – скоростно. „Спийд трейнъра беше невероятен успех за нас“, споделя източник от модният онлайн магазин Matchesfashion.com

„По време на втората акция по продажна на Speed, по-рано през изминалото лято моделът се изчерпваше буквално за час, а при всяко следващо презареждане стоката се продаваше светкавично . Следващата ни доставка ще в началото на идната година, и за сезона пролет – лято 2018 г. и не виждаме спад в търсенето.”, коментираха от Matchesfashion.com

Обувката е някакъв вид хибрид между спортна обувка и популярните в последните години спортни чорапи, един вид маратонка в която е вграден спортен чорап. Те са удивително леки – едва 240 грама. Доколкото ми е известно не се предлагат у нас, вероятно заради цената.

И нещо съвсем не маловажно, те са Made in Italy.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *