Subaru, ще представят новият си кросоувър Ascent на авто изложение в Лос Анджелис

След около година предположения и изтичане на снимки, най-накрая стана ясно, кога ще видим Subaru Ascent, новият кросоувър на компанията. Subaru обяви в Twitter, че Ascent ще направи своя дебют на 28 ноември на тазгодишното L.A. Auto Show. Съобщението идва с изображение от тийзър, разкриващо емблемата, лявата задна светлина и част от бронята. Както и малко от самият кокпит. Можем да кажем, че Ascent ще има доста изправен люк, а задната броня изглежда подходящо “здрава” с перфорирана алуминиева част и черна пластмасова облицовка.

Но реално знаем доста за това, как ще изглежда кросоувърът, тъй като сме виждали два прототипни модела – “Viziv-7″ и ” Ascent “. Които ни показаха, че концепта върви постепенно към все по-голяма консервативност. И изпъкнали, акцентиращи калници, типични за автомобилите на Subaru. Концептуалният модел на Ascent също подсказва вероятната задвижваща система на превозното средство – турбокомпресор с 2.4 литра потенциал.

В сравнение с тестовите модели за Ascent, за които имаше повече информация, някои от по-екстравагантните линии са още по-омекотени. Автомобила изглежда, ще е малко издут и в доста отношения прилича на една уголемена версия на последният модел Outback.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *