Никол и Григор се поздравиха взаимно за победата му във финалният турнир на ATP

Снощи Григор Димитров постигна най-големият си личен успех в кариерата, както и най-големият български тенис успех в историята вдигайки купата в турнира на най-добрите осем, като същевременно завърши годината под номер три в мъжката ранклиста.

По време на церемонията по награждаването, хасковлията, който от известно време се превърна в медийна звезда и отвъд Океана отправи специални благодарности към гаджето си Никол Шерцингер с думите – „Тя заслужава голяма благодарност за тези две седмици. Тя е страхотна, тези последни две седмици бяха едни от най-добрите“.

Същевременно американската певица не присъства на финала, тъй като по това време трябваше да съдийства в музикалното шоу X-factor, но му върна жеста и веднага щом научи за победата на Григор си позволи да прекъсне шоуто и да призове публиката да аплодира любимият и – „Хора, приятелят ми Григор току-що спечели  най-силния тенис турнир и искам всички да извикате и да го поздравите“.

След като прекрати връзката си с Мария Шарапова, и се намери с Никол Шерцингер, двамата са заедно винаги, когато им позволяват служебните ангажименти и не крият топлите чувства помежду си.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *