Как Динко се озова в тъмницата на Big Brother

Тази вечер по NOVA TV от 21:00 ч. в Big Brother: Most Wanted ще се разбере как Динко от Ямбол се озова в тъмницата на Big Brother и каква е причината той да е там.

Опитите на Луна да провокира съквартирантите си, ще надминат всичко до сега. Но вече те, ще се посрещат с безразличие, което няма да се хареса на свикналата да бъде център на внимание певица. Това ще я изкара от релси и тя ще изпадне в истинска истерия.

През тази седмица съквартирантите ще са супергерои поради зададената им мисия.

Тези, които не изпълняват поставените им от Big Brother задачи, или имат нарушения, се наказват с тъмница, която е специално създадена за това. В сряда зрителите видяха, че Динко  се озова в нея. Тази вечер ще разберем защо това се случи и какво участие има фолк певицата Луна за това.

Тя ще е пак в страхотно настроение, което е може би и преиграване, но готова на всичко за нови провокации и връщане на вниманието към нея, под ценните съвети на Мама измама – приятелката й Мариела.

Самата Луна отново ще бъде в перфектно настроение и готова на всичко да провокира Съквартирантите си особено след безценните съвети на приятелката ѝ Мариела.  Но след неуспешните опити за внимание от страна на съквартирантите, и истерията й, Big Brother, ще е принуден да разговаря с нея в изповедалнята.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *