За Никол Шерцингер и Григор Димитров разстоянията не са проблем

Американската певица Никол Шерцингер, която е жури в английския “Х фактор” казва пред таблоида „Сън“, че с нейния любим Григор Димитров не са се разделяли и въпреки натоварените им графици и многото ангажименти, те съумяват да се чуват непрекъснато, а разстоянията, които ги делят не са пречка за тях. Тя допълва, че не може да е съветник за любовта, трудно се влюбва, но когато това се случи е много силно.

Шерцингер вярва, че Бог държи всичко в ръцете си, но е сигурна, че ще има голямо семейство. Относно възрастовата разлика между нея и Гришо, който е 13 години по-млад, тя споделя, че възрастта е състояние на духа и само едно число. Шерцингер се чувствала на 21.

За предишната си 7-годишна връзка с автомобилния пилот Хамилтън казва, че е давала всичко от себе си, но отсрещната страна, чрез действията си и е дала да разбере, че това, което тя иска няма да се случи. “Люис ме поставяше зад автомобилите си”, споделя Шерцингер. Това е била и причината да сложи край на дългогодишната си връзка с пилота от Формула 1.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *