Дарина от “Фермата” – майка на трансджендър дете

След два месеца престой в риалити предаването „Фермата“ 3, юристката Дарина отпадна преди седмица.За тези два месеца тя се скара с всички участници и доказа, че с нея не може да се спори. Беше наречена „черната нинджа”. Тя беше най-възрастната в шоуто и още в началото я избраха за „майката“ на „Фермата“.

След отпадането си от предаването, Дарина каза, че е показала на какво са способни жените на нейната възраст, че е преживяла страхотно приключение, и че е изпълнила мисиите си.

В реалния живот юристката е майка на трансджендър дете. В предаване на BTV тя сподели, че мотивът й да участва във „Фермата“ 3 е именно това, защото, особено в малките населени места за различният е ужасно. Въпреки че нямаш вина, че не пречиш на никого, всички те осъждат.Проблем са реакциите на обкръжаващите те. Дарина посочи, че е неправилно да се делят хората, защото душите ни са безполови и човек се изгражда извън пола.

Юристката каза, че когато детето ти започне да се гневи, да се самоизолира, да се разочарова от приятелите си, да не иска да вижда никого е сигнал, че нещо се случва с него.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *