Galaxy S8 e топ смартфона на годината

Водещото специализирано издание Techradar представи най-добрите смартфони за 2017 г.

“Прекарахме часове в тестове на петнадесет водещи смартфон модела, като взехме предвид скоростта, спецификациите и най-вече цената на всяко от тези устройства”

“През втората половина на годината се появиха редица претенденти за титлата “най-добър смартфон” и ние внимателно и коректно подходихме към задачата да ви предоставим най-добрият избор. В края на краищата вие искате най-добрия телефон за вас, затова бъдете сигурни, че включваме възможно най-много телефони в нашите тестове, така че наистина да знаете, че те са най-доброто спрямо цената им”, пише изданието.

Според преценката на специалистите от Techradar най-добрият телефон в света за момента е Samsung Galaxy S8 – балансиращ между по-ниска цена, висока скорост, най-добрата смартфон камера и невероятен дисплей.

И наистина с характеристики като, новата Dual Pixel 12 мегапикселова предна камера, мощен Exynos 8895 процесор, симпатичен дизайн, батерия позволяваща до 20 часа разговори без презареждане и брилянтен екран, изглежда добър избор за високият клас смартфони. В допълнение са биометричните екстри за сканиране на ретината и измерване на пулса, чрез пръстов отпечатък.

Топ 15 на Techradar:

 1. Samsung Galaxy S8
 2. Samsung Galaxy S8 Plus
 3. Google Pixel 2
 4. iPhone X
 5. Huawei Mate 10 Pro
 6. Samsung Galaxy Note 8
 7. LG V30
 8. LG G6
 9. iPhone 8 Plus
 10. OnePlus 5T
 11. Google Pixel 2 XL
 12. Sony Xperia XZ Premium
 13. HTC U11
 14. iPhone 8

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *