Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
25/06/2024

Здравни застраховки за чужденци

Здравни застраховки за чужденци

Здравни застраховки за чужденци

Предимства:

-Консултации с лекари за заболявания. Лекарят ще прегледа пациента, ще постави диагноза и ще предпише подходящо лечение. Застрахователната програма предвижда консултации с терапевти и специалисти.

-Лечение на наранявания и спешни случаи. Осигуреният пациент има гаранция, че ще получи спешна помощ, независимо от финансовата си наличност.

-Качествено медицинско обслужване. Съвременните лечебни и диагностични центрове в Москва работят с VHI програми. Списъкът и адресите на клиниките могат да се проверят в застрахователната компания.

-Възстановяване на разходи. Полицата здравна застраховка на чужденци покрива медицинските сметки по застрахователния договор.

Медицинска застраховка за чуждестранни студенти

Наличието на политика е едно от задължителните изисквания на висшите учебни заведения за студенти от други държави. Необходима е и застраховка за настаняване в хостела. Медицинска застраховка за чуждестранни граждани се издава за период от 1 година и се удължава при необходимост. По-добре е да закупите полица, преди да пристигнете в Русия, дори ако не е необходимо да получите виза.

Студентската здравна застраховка на чужденци покрива основните рискове, включително:

Повикване на лекар вкъщи;

Амбулаторни услуги;

Спешна хоспитализация;

Спешна стоматология;

Медицинска евакуация;

Репатриране.

 

Ето какво включват здравните застраховки за чужденци

-Спешна извънболнична помощ:

консултации със специалисти от лечебно заведение по профила на заболяването за поставяне на предварителна и основна диагноза;

извършване на медицински процедури и манипулации (включително леки хирургични интервенции, превръзки, инжекции, венозни вливания и др.), които могат да се извършват в амбулаторни условия и по лекарско предписание;

осигуряване на предписано лечение с лекарства и медицински продукти с доставката им.

плюс

-Спешна болнична помощ:

консултации със специалисти по профила на заболяването за поставяне на предварителна и основна диагноза;

извършване на медицински процедури и манипулации (вкл. леки хирургични интервенции, превръзки, инжекции, венозни вливания и др.), които не могат да се извършват в амбулаторни условия и са предписани от лекар;

осигуряване на предписано лечение с лекарства и медицински продукти с доставката им;

извършване на лабораторни и/или диагностични изследвания, вкл. MRI, CT.

Коментарите са изключени.