Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
13/04/2024

Как да изберем мебели за баня

мебели за баня

Твърде много неща и недостатъчно места за съхранение, което компрометира външния вид на вашата баня? Мебели за баня изминаха дълъг път от простия шкаф на стената, за да предлагат толкова ефективно съхранение, колкото това във вашата кухня – и също толкова добре изглеждащо.

Какъв вид мебели за баня за избера:

Банята предлага различни възможности, когато става въпрос за обзавеждане. Преценете къде можете да го поставите в стаята си:

  • Подовите мебели за баня включват шкафове и рафтове. Той е лесно достъпен, но трябва да бъде планиран внимателно, за да остави стаята да се чувства възможно най-просторна и да улесни циркулацията.
  • Стенните мебели за баня включват по-малки артикули като шкафове, шкафове за лекарства и шкафове с огледала, както и по-големи окачени тоалетни шкафове с място за шкаф или чекмеджета отдолу и мивка отгоре. Стенните мебели имат предимството да оставят пода отдолу на показ, което създава впечатлението за допълнително пространство, идеално за съхранение в малка баня или в натоварена семейна баня.

Вградени или свободностоящи мебели

  • Вградените мебели са пространствено-ефективен начин за съхранение в банята, без да оставяте стаята да се чувства тясна. Освен това може да създаде желаната от вас естетика, независимо дали това е по-класически вид, или елегантен и модерен.
  • Свободностоящите мебели за баня могат да направят фантастична фокусна точка за една стая, както и да скрият всичко необходимо. Ще можете да промените позицията му в бъдеще, ако е необходимо, и лесно да го добавите в преоборудвана баня или да го вземете със себе си, когато се местите. Свободностоящите части могат да бъдат разположени заедно, но ако целта е максимизирането на всеки сантиметър, може би в таванско помещение или малка баня, монтираните мебели вероятно са по-добър вариант.

Стилове обзадеждане на баня

Мебелите за баня могат да бъдат съвременни и минимални на външен вид или да имат по-класически вид.

Съвременните мебели за баня често са бели и често с гланцово покритие. Което ще отразява светлината, за да направи малката баня да се чувства по-голяма. Подобно на бял апартамент, мебелите в този цвят също са неутрален фон. Към който можете да добавите цвят с по-евтини покупки като кърпи. Вратите и чекмеджетата често имат елегантни дръжки или са без дръжки.

Искате промяна от белите мебели

Потърсете модерни мебели в неутрални сиви или кафяви нюанси или, за поразителен контраст с вана и мивка, черно. Като алтернатива помислете за съвременни мебели с покритие. Наподобяващо дърво или фурнир, за да добавите декоративен интерес и топъл контраст към стая, която е в бяло.

Традиционните мебели често имат врати с ламперия в стил Шейкър и боядисано дървено покритие в бяло или почти бяло. Сиво или зелено, докато вратите и чекмеджетата на шкафовете обикновено имат копчета, а не дръжки. Той ще допълни бани, мивки и тоалетни в традиционен стил. Очертанията на традиционните мебели понякога също могат да бъдат по-заоблени.

Коментарите са изключени.