Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
27/05/2024

Как да организирате Бохо сватба

бохo сватба

КАКВО Е БОХО СВАТБА

Bohemian означава свободен начин на живот и дейности. Бохо тенденцията започва да се появява около 2000-те години, с влияния от 60-те и 70-те години. Всичко опира до артистичното изразяване на себе си и дори да не се идентифицирате с вдъхновен от хипита начин на живот, пак можете да позволите на вашите уникални вкусове да се проявят във вашата бохо сватба с бохемска тематика!

Ако сте двойка със свободен дух, може да се интересувате от еклектичен декор за причудлива сватбена програма. Но ако искате да следвате структура, включването на макраме може да ви свърши работа. Ако сте в Куинсланд или някъде наблизо и искате да имате незабравима сватба в стил бохо, опитайте да разгледате най-добрите места за сватби, които може да се предложат.

КАК ДА ПЛАНИРАМЕ СВАТБА

Независимо дали искате да организирате забавна и неформална сватба или класическа, женствена сватба, бохемският стил винаги ще бъде правилният начин! Цялата същност на този стил се свежда до това да бъдеш шик, без усилие и вечен. По-долу е ръководство, за да започнете да планирате вашата мечтана бохемска сватба. Също така, ако проявявате интерес, тук можете да си намерите асистент сватбен организатор.

Музиката винаги задава тона

Атмосферата за Бохо сватба се създава не само от добра, но и тематично подходяща музика. В крайна сметка можете да се разочаровате от обикновен диджей или група с малко опит в тази елегантна бохо атмосфера. Проучете компанията за музикални развлечения и силно обмислете инструменти на живо, които да допълнят или заменят диджея. Много развлекателни групи са специализирани в този тип класни приеми.

ПРЕГЪРНЕТЕ ПРИРОДАТА

Една бохемска сватба означава да се слееш с естествената среда и да оставиш майката природа да направи своите чудеса. Най-добре е вашият олтар да бъде върху вечнозелено дърво или да бъде украсен с буйни сукуленти и естествени листа. Възползвайте се от възможно най-естествената атмосфера на приема си, вместо да провеждате сватбената си церемония на закрито.

ИЗБЕРЕТЕ СЪВРЕМЕННО, РУСТИЧНО МЯСТО

Ако е трудно да организирате сватбата си в стил бохо сред спокойната провинция, можете да намерите селски места с модерен външен вид. Търсете места, които предлагат изискана обстановка, но въпреки това предлагат топла и релаксираща атмосфера. Бели ленени драперии, паркет и седалки от секвоя, голи тухлени стени и сложни полилеи може да са тези, които търсите.

ДАНТЕЛА НАВСЯКЪДЕ

Детайлите са тези, които правят цялата сватба хипнотизираща. Дантелената булчинска рокля може да е малко традиционна за вас, така че вместо това добавете няколко изящни дантелени аксесоари, които ще ви накарат да се откроите, докато вървите по пътеката. Например, можете да изберете дантелени ръкави, деликатна дантелена лента за глава и да поставите дантелени панделки на седалките за по-декоративен детайл на мястото.

За сватбеното тържество добавете дантелени сватбени покривки за сватбена маса, за да акцентирате върху пейзажа на вашата маса. Смесете и комбинирайте дантела с шифон или ламур сатен. Можете също така да добавите изкуствена пампас трева или зеленина, за да украсите вашата маса.

Планирането на вашата мечтана сватба изисква добро усърдие и съзнателна организация. Бохемска сватбена украса и аксесоари представляват само част от това, което представлява цялата церемония; споделената любов на булката и младоженеца. С това ръководство за бохо сватба отпразнувайте мечтата си да прекарате живота си с човека, когото обичате най-много.

Коментарите са изключени.