Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
25/06/2024

Съвети при наемане на контейнер за строитерни отпадъци

Съвети при наемане на контейнер за строитерни отпадъци

Ако не сте промишлена, търговска или строително-ремонтна фирма, вероятно никога не сте наемали контейнери за отпадъци (сметища), а може би ще го направите само веднъж в живота си. Тази публикация е предназначена за хора като вас, които казват „но какво трябва да знам, преди да наема контейнер за боклук?“. Нека да дадем някои съвети, които се надяваме да ви помогнат значително да направите по-добър избор. Всички знаем, че управлението на отпадъците се е превърнало в истинско главоболие и трябва да се планира като разход във всички наши ремонтни или строителни работи, големи или малки.​

СЪВЕТ 1: Изберете правилния размер

Всички клиенти направо питат, но колко голям трябва да бъде контейнерът? Този въпрос е повече от уместен, затова създадохме проста таблица за еквивалентност, която да ви помогне в изчисленията. Избрахме зелени контейнери и трейлър, за да илюстрираме еквивалентността, защото те са лесни за сравнение от огромното мнозинство. Тук също така представяме концепцията за миниконтейнер, тъй като трябва да знаете, че има множество размери на контейнери, обикновено измервани в кубични ярдове. Най-малкият размер е 10 кубически ярда и се побира в гараж, алея или алея. Не искате твърде голям контейнер, ако искате да можете да го поставите навсякъде във вашия имот. Просто се нуждаете от правилния размер, за да избегнете необходимостта да наемете втори контейнер за боклук, докато сте в средата на ремонта. Така че е необходимо планиране. Според броя и вида на стаите, които ремонтирате (баня или кухня създават повече обемисти отпадъци), можете лесно да прецените идеалния размер на контейнера. За да помогнете, вижте нашата диаграма тук.

Не забравяйте, че теглото също има голямо влияние, както и обемът на вашите отпадъци. Душът не е тежък, но обемист. Трябва да има някакво управление на вашето контейнерно пространство, за да се увеличи максимално използването му. Освен това, ако трябва да добавите камъни, тухли или тежък материал, споменете го, докато правите резервацията си, може да се наложи да ограничите обема, ако теглото е твърде голямо, за да отговаря на разрешените ограничения за натоварване.

СЪВЕТ 2: ПЛАНИРАЙТЕ КАКВО МОЖЕТЕ ДА ПОСТАВИТЕ ВЪВ ВАШИЯ КОНТЕЙНЕР

Както споменахме по-рано, има значителна разлика между материалите, които ще хвърлите в контейнера си. Трябва да се вземе предвид вида на отпадъците и тяхното съдържание. Например чакълът не може да се смесва с други материали. Някои отпадъци са напълно забранени, подробният списък е обяснен в ръководството за рециклиране, което подготвихме за вас. Не трябва да забравяме, че фирмата за контейнери под наем отговаря за управлението на съдържанието на отпадъците. То е предмет на законите и разпоредбите, свързани с управлението на отпадъците, и компанията за наемане също поема пълната правна и морална отговорност.

СЪВЕТ 3: ОПРЕДЕЛЕТЕ НЕОБХОДИМИЯ ПЕРИОД ЗА НАЕМАНЕ

Друго съображение със сигурност е продължителността на наема, която трябва да се оцени. Това се отразява не само на цената, но и на вашето заявление за разрешително. От опит, за предпочитане е да съхранявате контейнера, докато работите в ход, тъй като често в края на работата окончателното количество отпадъци наистина е известно. Не оставайте неподготвени и планирайте някои планирани удължения на времето.

Друго съображение, което трябва да се вземе предвид, е трудността при инсталиране на контейнер в обществено пространство. Ако живеете в гъста градска среда, може да се изкушите да използвате експресна услуга, която ви позволява да наемете контейнер за приблизително два часа. Тази услуга ви позволява да поставите контейнер във вашата лента или на друго място, времето за пълно натоварване на отпадъците. За да оптимизирате подобно решение, трябва да намерите място за съхранение на отпадъците в очакване на услугата.

В никакъв случай не подценявайте времето, защото ходенето напред и назад с контейнерите струва пари.

СЪВЕТ 4: ДОБРОТО ПЛАНИРАНЕ ГАРАНТИРА НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ

В крайна сметка изглежда ясно, че правилното планиране ще ви осигури най-доброто качество-цена за вашия наем. Можете също така да комбинирате услуги с екоцентровете във вашата община, за да оптимизирате управлението на отпадъците. Можете също така да се възползвате, като оптимизирате използването на вашия обем отпадъци, като ги изхвърлите разумно. Използването на картонени кутии също може да бъде полезно за по-лесно задържане на подобни отпадъци, както по обем, така и по тегло. Не забравяйте, че контейнерите за отпадъци са големи отворени кошчета.

Вече сте готови да наемете контейнер, направете своя избор на сайта на Зашеви Транс!

Един отговор за “Съвети при наемане на контейнер за строитерни отпадъци”

  1. Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

  • Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.