Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
27/05/2024

Левитра – употреба и предозиране

Левитра- употреба и предозиране

Употреба на левитра

Левитра се използва за лечение на проблеми със сексуалната функция при мъжете (импотентност или еректилна дисфункция-ЕД). В комбинация със сексуална стимулация варденафил действа, като увеличава притока на кръв към пениса, за да помогне на мъжа да получи и поддържа ерекция. Това лекарство не предпазва от болести, предавани по полов път (като ХИВ, хепатит В, гонорея, сифилис). Практикувайте „безопасен секс“, като например използването на латексови презервативи. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за повече подробности.

 

Как да използвате Levitra

Прочетете листовката с информация за пациента, предоставена от вашия фармацевт, преди да започнете да приемате варденафил и всеки път, когато получавате пълнител. Ако имате някакви въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Приемайте това лекарство през устата според указанията на Вашия лекар, обикновено при необходимост. Вземете варденафил, със или без храна, около 1 час преди сексуална активност. Не приемайте повече от веднъж дневно. Дозите трябва да се приемат през интервал от поне 24 часа. Дозировката се основава на вашето медицинско състояние, отговора на лечението и други лекарства, които може да приемате. Не забравяйте да уведомите Вашия лекар и фармацевт за всички продукти, които използвате (включително лекарства с рецепта, лекарства без рецепта и билкови продукти).

Избягвайте да ядете грейпфрут или да пиете сок от грейпфрут, докато използвате това лекарство, освен ако Вашият лекар или фармацевт не каже, че можете да го направите безопасно. Грейпфрутът може да увеличи вероятността от нежелани реакции с това лекарство. Попитайте Вашия лекар или фармацевт за повече подробности.

 

Предозиране с Левитра

Ако някой е предозирал и има сериозни симптоми като припадък или проблеми с дишането, обадете се на 112. Симптомите на предозиране могат да включват: болка в гърба/мускулите, нарушено зрение.

 

Бележки:

  • Не споделяйте това лекарство с други
  • Пропусната доза
  • Не е приложимо.

 

Съхранение

Съхранявайте на стайна температура далеч от светлина и влага. Не съхранявайте в банята. Пазете всички лекарства далеч от деца и домашни любимци.

Не изхвърляйте лекарствата в тоалетната и не ги изсипвайте в канализацията, освен ако не сте инструктирани да го направите. Правилно изхвърлете този продукт, когато срокът му на годност е изтекъл или вече не е необходим. Консултирайте се с вашия фармацевт или местна фирма за изхвърляне на отпадъци.

 

Прочетете повече тук.

 

Коментарите са изключени.