Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
27/05/2024

Най-лесните начини за отпушване на канала на душа от косми

отпушване на канала на душа от косми

Как да отпушите косата от канализацията

Най-лесните начини за отпушване на канала на душа от косми. Никой не иска да отпушва косата от канала. Някои хора се оказват физически неспособни – те се запушват при вида на цялата тази разрошена коса между пръстите си, докато я вдигат от канализацията. Ако сте от типа, който мрази да отпушва канала на душа, може би един от тези методи ще ви свърши работа.

Използвайте вряща вода

Този метод е фантастичен за хора, които не искат да доближават пръстите си до цялата тази коса. Всичко, което трябва да направите, е да заври тенджера с вода на котлона, след което да я излеете в канала. Можете да използвате фуния или чаша за наливане, за да улесните това. Излейте го в канализацията с равномерно темпо, изчакайте няколко секунди, след което изпробвайте своя душ. Врящата вода може да разхлаби сапуна и мазнината, които държат косата на място, позволявайки й да се изплакне правилно.

Опитайте сода за хляб и оцет за отпушване на канала от косми

Ако търсите естествен начин да почистите канала си, опитайте този класически трик. Първо, изсипете чаша сода за хляб направо в канала. Изчакайте няколко минути, след което изсипете чаша оцет там. Оставете тази смес да престои в канализацията за няколко часа, тъй като действа магически. След няколко часа сместа трябва да разтвори запушената коса. За да завършите процеса, сварете голяма тенджера с вода и я изсипете в канала. Това ще изчисти всички косми, оцет и сода за хляб.

Използвайте ръката си. Един от ай-лесните начини за отпушване на канала на душа от косми

Да, може да е грубо, но това е и един от най-ефективните методи за прочистване на запушен с коса канал. Всичко, което трябва да направите, е да свалите капака на дренажа, да бръкнете в канала и да издърпате косата. Опитайте да вземете добре натрупана част, за да получите цялата коса в едно. Можете да носите тънка ръкавица, докато правите това, или ако сте смели, влезте голи. Опитайте да използвате фенерче, за да забележите косата, ако не се вижда лесно. Това е мръсна работа, но някой трябва да я свърши. Това определено е най-бързият метод за почистване на запушване.

Вземете закачалка или кука за отпушване на канала от космите

Тясно свързан с метода на ръката е методът на куката. Това, разбира се, включва използването на нещо като кука за изваждане на косата от канализацията. Можете да направите кука от тънко парче тел, като закачалка. Оттам нататък останалото е доста очевидно.

Просто прокарайте жицата в канализацията, опитайте се да закачите косата и я издърпайте нагоре. Издърпайте го бавно, ако можете, за да избегнете накъсването на косата и падането обратно в канализацията. Използвайте най-тънката кука, която можете да направите, но се уверете, че материалът е здрав, така че куката да не се огъне или счупи.

Някои химикали за почистване на канализацията включват устройство, подобно на кука, точно за тази цел. Ако предпочитате, потърсете един от тях.

Коментарите са изключени.