Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
20/07/2024

Прахосмукачки за автомивки

прахосмукачки за автомивки

Мощни прахосмукачки за автомивки

Колите идват на автомивката не само за да бъдат измити отвън, но и за почистване отвътре. Именно затова в автомивките почти повсеместно са осиурени прахосмукачки за автомивки.

При избора на такова оборудване е необходима информация за работата на автомивката.

Ако на автомивката има няколко поста, в този случай е необходимо да изберете прахосмукачки за автомивка с по-висока мощност. Основното предимство на всяка прахосмукачка за автомивка е възможността да почисти напълно автомобила не само отвън, но и отвътре, като отстранява целия прах, мръсотия и разляти течности от купето.

Какви са видовете прахосмукачки за автомивки?

Има няколко вида прахосмукачки за автомивки:

– професионални

– стационарни

Професионалното оборудване на прахосмукачките за автомивки прилича на външен вид на обикновена прахосмукачка с голям размер. Такива устройства могат не само да изсмукват прах, но се използват и за събиране на течности. Особено удобно е да се използват такива устройства, когато е необходимо бързо събиране на технологични течности.

Предимството на такава професионална прахосмукачка  за автомивка е нейната висока мощност, която Ви позволява да събирате дори най-малките детайли. В допълнение, такава прахосмукачка за автомивка е оборудвана с парогенератор, който Ви позволява да почиствате перфектно интериора на скъпи автомобили, премахвайки петна върху тапицерията и почиствайки пластмасови и дървени части без механични повреди.

Друг вид прахосмукачки за автомивки са стационарните системи.

Такива системи най-често се монтират в автомивки на самообслужване. Стационарните прахосмукачки за автомивки се състоят от стълб под формата на колона. Собственикът на колата се приближава до дозатора и почиства вътрешността на колата с маркуч за високо налягане. Благодарение на този подход се появяват много от функциите, присъщи на автоматизирана автомивка с минимално участие на персонала.

Фирмите предлагат евтини и качествени прахосмукачки за автомивка различни модификации. Изборът на потребителя ще зависи от желаните функции и производителност на прахосмукачката.

Прахосмукачките за почистване на интериора на автомобили се предлагат в различни видове, така че трябва да решите предварително как ще бъде организирана работата в автомивката. Има професионални устройства, които визуално приличат на обикновена домакинска прахосмукачка, само че са по-големи. Такива прахосмукачки за автомивки са предназначени както за сухо, така и за мокро почистване, защото са в състояние да изсмукват не само прах, но и течности. Това е много удобно, тъй като в колата често можете да срещнете необходимостта от събиране на локви от различни технологични течности.

Сайт на който можете да поръчате такава прахосмукачка за автомивка е КАМАК.

Коментарите са изключени.