Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
27/05/2024

Предайте колата си за скрап с извозване

кола за скрап

Когато колата Ви се е развалила, така че няма смисъл да я ремонтирате, или е толкова стара, че вече трябва да бъде бракувана. Тогава възниква проблемът: къде точно да го поставим? В крайна сметка старата Ви кола вече не е в движение и не можете да я докарате на собствен ход и да се възползвата от услугата кола за скрап.

В това ще Ви помогне нашата компания, която се занимава с извозване на автомобил за скрап в града. Имаме всички необходими инструменти за това. А именно специален камион, на който колата ще бъде натоварена и транспортирана до пункта. А Вие ще получите пари и ще останете доволни, защото ще можете да закупите нова, при това с отстъпка!

И този метод е подходящ дори в случаи на след авария, тъй като тялото тепърва ще се претопява и доменната пещ не се интересува какво ще има в него. За подробности относно цялата процедура, моля обадете се на посочения в нашия сайт номер.

Как да предам кола за скрап /рециклиране?

Известно е, че скрапът е отрова за почвата и цялата околна среда, която е пълна не само с хора, но и с множество животни и растения. Но хиляди коли са в дворовете, изпускат отрови около тях и засягат най-близката територия. Използвайки нашата компания, вие ще спасите себе си и хората около вас от разпространението на вредни вещества. И ще получите пари за това, които ще влязат в бизнеса. и след като сте издали услугата за износ. В един момент си освободете много време и се спасете от ненужни проблеми, свързани с избора на надеждна компания по този въпрос.

Обадете ни се и решете проблема със старата кола, отдавна приключила функционирането си. Нашият оператор ще отговори на всички Ваши въпроси. Като например на каква цена приемат черен скрап или мед в столицата. А също така ще запише вашия адрес, на който трябва да извършите износа и да изпратите специалния техник.

Коментарите са изключени.