Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
25/06/2024

Професионално фото и видеозаснемане на събития

Професионално фото и видеозаснемане

Професионално видеозаснемане на събития. Можете да се възползвате от услугите на студиа, които осигуряват професионално видеозаснемане, водено от специалисти.

Нашето студио изпълнява проекти с всякаква сложност. Ние записваме семейни и корпоративни събития, градски тържества и др.

Професионален подход е това, което ще получите.

Студиото ни разполага с широка гама от специализирани оборудвания. Предлагаме и специализирани услуги в сегмента на видеозапис, фотография и монтаж.

Подготовката за видеозаснемането се извършва индивидуално. Професионалното видеозаснемане, извършвано от нашите служители, ви дава гаранция да получите отлични кадри, които се обработват от професионалисти в работата.

Ние можем да създадем модерни видеоклипове със сложни графични компоненти и ще помогнем при изпълнението на други проекти. Професионално извършваме въздушни и други видове снимки.

Етапите на работа на професионално видеозаснемане на дадено събитие

И как се извършва

№ 1 Обсъждане на детайли на проекта по видеозаснемане, етапи на плащане, примери за изпълнение, разработване на сценарии, проверка на обекта.

№ 2 Подписване на договора. Предплащане в зависимост от договора.

№ 3 Снимачен процес. Заплащане, според резултатите от заснемането в зависимост от договореностите.

№ 4 Постпродукция (редактиране, цветна корекция и др.). Корекции. Плащане въз основа на резултатите от монтажа, в зависимост от договореностите.

Извършваме предварителен одит на проекта по видеозаснемането. Подготвяме необходимото оборудване, включително камери, стативи, подвижни устройства, необходимата за целта осветителна и озвучителна техника.

Как протича нашето професионално видеозаснемане

Бизнес събития, конференции, съдилища и отчетни изказвания трябва да се заснемат с професионална техника, тъй като освен картината, звукът трябва да е с високо качество. Видеозаснемането и по-нататъшното редактиране на висококачествен материал е възможно с използването на модерна технология, опитни видеооператори и видео режисьори.

За видеозаснемане и музикална продукция и рекламни клипове, висококачественото оборудване е основното условие за получаване на професионално видео. При изработката на видеоклипове монтажът се извършва от опитен тонрежисьор в студио, където се използва и специализирана техника.

За да създадете музикални видеоклипове, особено ако това е млада група, която иска да направи изявление, е необходимо индивидуално разработване на сценарий и висококачествен монтаж.

Снимачен екип с техника може да пътува по всяко време и място, както за видеозаснемане на клипове, корпоративни събития, промишлени и спортни съоръжения, така и за видеозаснемане на други ивенти.

Коментарите са изключени.