Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
25/06/2024

Ремонт на водопровод в частен дом

Ремонт на водопровод

Ремонт на водопровод в частен дом. Вътрешните и външните водоснабдителни системи в един частен дом са под постоянно натоварване.

Тръбите, които са положени под земята, се влияят от натиска на почвения слой, от сезонните температурни промени, също от издигането или слягането на почвата. Вътрешните водопроводни инсталации с времето се износват, особено ако имате стари чугунени или стоманени тръби.

Нашият сервиз предлага ВиК ремонтни услуги в частния сектор: откриване на течове, демонтаж и подмяна на тръби, ВиК ремонт.

Свързвайки се с нас при ВиК авария, ще получите бърза професионална помощ на разумни цени. Извършваме ремонтни дейности бързо, качествено, с гаранция.

Чести повреди и необходимост от ремонт във ВиК

От създаването на нашия ВиК сервиз сме се сблъсквали с различни проблеми, възникващи при работата на автономни или централизирани водоснабдителни системи.

Най-често срещаните видове неизправности са следните:

– течове на водопроводни или канализационни тръби на местата на свързване;

– замръзване на външни тръби през зимата, образуване на ледени тапи поради неправилен монтаж;

– образуването на запушвания – този въпрос е особено важен, ако във водата от кладенеца има много пясък и тиня;

– механични повреди или производствени дефекти;

– аварии, причинени от теч на централна магистрала в частния сектор – наводняване на територията.

Вътре в къщата също се случват чести повреди, които изискват спешен ремонт на водоснабдяването от опитни водопроводчици. Повреда и изтичане на водопроводни инсталации – такива неизправности възникват, както по вина на собствениците, поради нарушаване на правилата за експлоатация, така и поради инсталирането на нискокачествени водопроводни инсталации като теч на кухненски кранове, душ кабини и др. Нашите ВиК специалисти своевременно ще ремонтират водопроводната инсталация.

По-сложни проблеми, които изискват използването на специални инструменти: изтичането на вода от тръби, поради образуване на пукнатини, лошо уплътняване на фуги, естествено износване, падане на налягането в системата, запушвания и др.

Можем да предложим спешно посещение на екип от ВиК специалисти за отстраняване на авария от всякакво ниво на сложност.

Ремонтът на водопровода в частен дом е от съществено значение. Оптимизиране на системата и осигуряване на надеждност са ключ към безпроблемен домашен комфорт. Ние можем да Ви помогнем в този процес, влезте тук

Коментарите са изключени.