Новият сезон на Mr. Robot е вече в ефир

Излезе новият, трети сезон на “Mr. Robot”.  В първите два историята се въртеше около гениалният хакер Елиът Андерсън (в ролята Рами Малек) и битката му с E Corp – мега технологична корпорация, като зад Е-то се криеше Evil, т.е. Evil Corp. На български – Корпорация на злото.

Елиът отново, ще е в центъра на събитията, и отново компания на екрана, ще му правят младата, смела и малко луда Дарлийн ( Карли Чайкин в ролята), както и Крисчън Слейтър, който всъщност е Mr. Robot и е тайнственият персонаж, който в първите сезони въвлича Елиът в поредица от необичайни и опасни ситуации.

Сериала има достатъчно добра средна оценка в основният филмов портал IMDB (8.6), но със сигурност не е подходящ за всеки вкус. Той е нещо като конспиративен трилър, примесен с философия, болка, психоделична визия и преживявания.Последното се дължи най-вече на това, че Елиът редовно е под въздействието на различни видове наркотици.

Бъдете сигурни, че това е много по-различен сериал от всичко останало, и което обичайно се предлага от Холивуд.

Лично за мен първият сезон е най-силен и философски, докато вторият беше заложил повече на болезнените състояния на главният герой.

Съдейки по трейлъра на настоящият сезон, който може да видите тук, може да се очаква повече екшън и мащабност.

Тв шоуто е специфично и с това, че всяка една серия носи името на част от програмен код, съобщение, системна грешка, или PC разширение.

Например пилотният епизод излиза под името eps3.0_power-saver-mode.h

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *