Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) награди победителите от третото издание на стажантската инициатива „Оставаме в България” на Съвета на жените в бизнеса

Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) награди победителите в националната стажантска инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ). “Кампанията е страхотна възможност за младите да се подготвят за нуждите на съвременния бизнес, черпейки опит в реални условия и сблъсквайки се с практически ситуации от работата”, заяви Ева Майдел, която за трета поредна година е патрон на инициативата на СЖББ.

Събитието се състоя на 23 октомври 2017 в София и събра финалистите в конкурса и членове на СЖББ на ръководни постове в някои от най-големите компании у нас. Конкурсът, който тази година беше с тема „Портрет на успелия човек, който познавам“, е част от стажантската инициатива „Оставаме в България“, благодарение на която способните млади хора могат да докажат своите качества и умения, докато в същото време навлизат в света на различни бизнес сектори.

“Успехът е субективно и индивидуално понятие, но важното е той де се преследва постоянно и въпрки неизбежните кризи. Умението да се изправяме след провал е най-важният фактор за псотигането на успех”, добави още Майдел. По думите й, чрез подобни инициативи младите образовани хора са привлечени да развиват компетенциите си и да намират реализация именно в България.

Първите трима в конкурса получиха от българския евродепутат покана за посещение и стаж в Европейския парламент в Брюксел. Сред останалите награди в конкурса са стажове в компаниите-членове на Съвета, кариерно консултиране от водещи HR мениджъри, ваучери и други.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *