Стефан Марков: Червените вече сънуват розови сънища за София

Това написа Стефан Марков в социалната мрежа, по повод изявленията на членове на ръководството на социалистическата партия за предстоящите местни избори в София.

„Не е изключено БСП и други соцсформирования да пожънат успех, идентифицирайки се като алтернатива. ГЕРБ управляват, което носи своите ПР позитиви, но и безспорни негативи. Десните са в състояние, което, меко казано, не е вдъхновяващо за десните избиратели в столицата. От тук можем да заключим, че т.нар. „градска десница“ освен, че не е представена в парламента, с висока степен на вероятност ще бъде слабо представена и в София, ако много скоро не загърбят личното си его и не погледнат към крайната цел“.

Припомняме, че БСП-София пусна в публичното пространство евентуални имена за кмет на София, сред които са Мая Манолова, Елена Йончева, Георги Свиленски и Константин Проданов (лидер на АБВ).

„Липсата не единен десен субект не работи в интерес на десния избирател, а напротив, работи за левия“, споделя още Марков.

Той изразява безпокойството си, че този път БСП няма да подходят наивно, както през 2015-та година, тъй като имат амбиция да се върнат на второ място след ГЕРБ в София.

Източник: www.СтефанМарков.bg

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *