Dyson Vassilias
hello@infosi.bg
Стара Загора, България
27/05/2024

ПВЦ мебели за баня София

ПВЦ мебели за баня София

ПВЦ мебели за баня София. От какъв материал са изработени мебелите за баня? Създаването на специална атмосфера в банята вече е станало лесно, благодарение на монтирането не само на стилен санитарен фаянс, но и на модерни мебели за баня.

За да направят издръжливи мебели за баня, производителите използват материали, които са влагоустойчиви, с високи качествени показатели. В крайна сметка не само красотата е важна, но и практическата страна на въпроса е много важна. За да изберете мебели за баня, които ще създадат единна композиция със стила на банята и ще издържат дълго време в оригиналния си вид, ние Ви предлагаме да се запознаете с основните критерии за избор.

ПВЦ мебели за баня София

Познавайки характеристиките на всеки материал, използван в производството на мебели за баня, ще ви бъде по-лесно да решите какъв материал да изберете за обзавеждане за Вашата баня. Когато купувате в онлайн магазин, сега ще обърнете внимание не само на дизайна, цвета, формата на продуктите, но и на материала, от който са направени. След като прочетете описанието, дори и без снимка, е лесно да си представите продукт от каталога, независимо дали е шкаф, шкаф или маса.

Масивна дървесина за мебели за баня: бук, дъб

Дървен шкаф за под мивка

Преди да закупи комплект мебели за баня, всеки собственик на апартамент си задава един важен въпрос, кое е най-доброто обзавеждане за баня да закупи. Имайте предвид, че е желателно да изберете калъф от издръжлив, твърд вид дърво, което не е подвластно на деформация.

  • бук.

Благодарение на интересния модел на разреза, мебелите за баня от това дърво са оригинални и красиви. Този материал, макар и популярен, се отличава с високата си цена, тъй като дървото расте много бавно, което създава недостиг на материал;

  • дъб.

Привлича с богата цветова схема и висококачествени показатели на дървесината (якост, устойчивост на влага, устойчивост на възпроизвеждане на гъбички, мухъл и деформация);

  • лиственица.

Благодарение на специалната си плътност дъбовата дървесина е надарена с висока устойчивост на влага. Мебелите за баня  от него се считат за издръжливи.

 

Коментарите са изключени.